Onze werkwijze

Metaal

Jac van der Heijden had van jongs af aan altijd al een voorliefde voor metaal. Als jongen was hij aan het lassen en slijpen met het gereedschap van zijn vader. Na de lagere school zette hij de volgende, logische stap: een opleiding in het metaal. Hij rondde zijn opleiding succesvol af en begon zijn carrière bij een licht constructiebedrijf.

Toen Jac de mogelijkheid kreeg om een eigen bedrijf te beginnen, greep hij die kans. Zo werd Van der Heijden Metaal & Interieur geboren.

Interieur

Metaal is bijna onmisbaar in een interieur. Door de brede toepasbaarheid van metaal kun je er in een interieur alle kanten mee op. Het kan sterk zijn maar toch heel dun en licht (aluminium). Anderzijds kan het ook grof zijn en robuust ogen. Door metaalkeuze en diverse oppervlaktebehandelingen is er bijna geen materiaal zo veelzijdig als metaal.

Heeft u naar aanleiding van dit project nog vragen? Of heeft u advies nodig voor uw interieur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Specialisme

Van der Heijden Metaal & Interieur is gespecialiseerd in het toepassen van metaal in interieurs. Wij weten als geen ander met onze metalen de gewenste uitstraling te brengen. We denken samen met de interieurontwerper mee om het beste resultaat te krijgen. Interieurontwerpers met bijzondere wensen zijn bij ons van harte welkom zelfs. Of het metaal roestig moet zijn of juist blinkend en super glad, wij helpen graag.

Afwerking

Metaal in een interieur moet strak zijn. Een lasnaad in een interieur heeft niet alleen een verbindende maar ook een visuele functie. Daarom werken wij lasnaden e.d. mooi en glad af.

Daagt u ons uit voor een prachtig interieur?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer