OOK IK DENK GRAAG MET COLLEGA ONDERNEMERS MEE!

Bijgewerkt: apr 1


Veel ondernemers zullen de gevolgen van het corona virus op één of andere manier voelen in hun bedrijf. Laten wij als collega’s de virtuele handen in elkaar slaan en elkaar door deze moeilijke tijd heen helpen.

Mijn vakgebied is metaal in interieur. Mijn klanten zijn voornamelijk horeca, hotel en detailhandel waar ik project en totaalinrichting voor verzorg. Ik werk veel samen met interieurontwerpers, architecten en stylisten.

Graag denk ik in deze tijd met mijn collega ondernemers mee! schroom niet en neem contact met mij op!

12 keer bekeken

Contactgegevens

Van der Heijden Metaal & Interieur


Biestkampweg 13
5249 JV Rosmalen

KvK: 55794319
BTW: NL141489157B01

T: 06 48014679
E: info@metaaleninterieur.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon