Blijf Nederlandse ondernemers trouw

Bijgewerkt: apr 1

Ik zie veel berichten van ondernemers die hun hulp aanbieden aan collega ondernemers. Ook ik heb al eerder aangegeven beschikbaar te staan met mijn kennis en expertise voor diegene die dit kan gebruiken.


Hoe Lang dit gaat duren weet niemand. Wel wil ik graag de wens uitspreken dat ik hoop dat wij allemaal de Nederlandse ondernemers trouw blijven. Zoek, shop en besteed indien mogelijk lokaal, maar zeker binnen de grenzen van ons eigen land. Vooral nu, maar ook straks wanneer iedereen weer de ‘’normale’’ gang van zaken kan gaan oppakken.

Jac vd HeijdenZoek, shop en besteed indien mogelijk lokaal, maar zeker binnen de grenzen van ons eigen land.

8 keer bekeken

Contactgegevens

Van der Heijden Metaal & Interieur


Biestkampweg 13
5249 JV Rosmalen

KvK: 55794319
BTW: NL141489157B01

T: 06 48014679
E: info@metaaleninterieur.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon