Metalen kast op maat

Bent u opzoek naar een metalen kast op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om uw droomkast compleet naar wens vorm te geven. Van kleur en model tot verlichting en materiaal! Ook wanneer u er niet zelf uit komt, denken onze specialisten graag met u mee.

Soort kast

Het aantal soorten kasten varieert enorm. Afhankelijk van de functie en in welke ruimte u de kast wil hebben kan het model en de uitvoering bepaald worden. Wij hebben een aantal vragen voor u opgesteld die u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Vraagt u zichzelf het volgende eens af:

  • Wat is de functie van de kast (boekenkast, roomdivider of servieskast)?
  • In welke ruimte van het huis komt de kast te staan?

Maatvoering

Afhankelijk van de ruimte en de functie maken we de kast naar wens op maat. Natuurlijk moet er rekening worden gehouden met de afmetingen in huis, maar ook voor transport en montage zijn de afmetingen van groot belang. Omdat wij de kasten vaak afleveren door standaard deuropeningen in de woning, bieden wij als oplossing de kast ter plekke te monteren!

Model kast

De ruimte, functie en afmetingen van de kast zijn bepaald. Nu kunnen de vormen en de uitstraling bepaald worden! Een geweldig proces waarbij u de unieke kast echt tot stand ziet komen.

Zo kunt u kiezen voor een industriële uitvoering of juist een hele strakke uitstraling waarbij al het laswerk uit het zicht is. Aan de hand van al uw wensen maken wij een technische tekening met de juiste maatvoering zodat uw droomkast gerealiseerd kan worden.

Bij het ontwerpen van de metalen kast op maat heeft u een groot aantal keuzes. Wilt u bijvoorbeeld een open kast of liever een gesloten kast met deuren? Ook halve deuren bieden wellicht een mogelijkheid voor u!

Bent u geïnteresseerd geraakt in een metalen kast geheel naar uw wensen? Of heeft u advies nodig voor uw interieur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Materiaal van de kast

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de kast bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. Om een voorbeeld te noemen vormt staal in combinatie met hout een warme en landelijke/industriële uitstraling.

Omdat wensen zo uiteenlopend kunnen zijn bieden wij ook een groot aantal mogelijkheden. Deuren en wanden kunnen voorzien worden van glas, hout of staalplaat. Ook kunnen wij leren bekleding, verlichting en zelfs koelelementen (voor wijnkasten) toepassen! Echt niets is ons te gek.

Zijn er speciale items die in de kast moeten passen?

Een metalen kast op maat is een uiterst geschikte manier om al uw speciale items in tentoon te stellen. Dus ook wanneer u zeer speciale wensen heeft voor bijvoorbeeld legplanken van glas, staal of hout, kunnen wij dit voor u realiseren.

Verlichting in de kast

We lichtte het in de voorgaande tekst al kort toe, maar ook licht kan toe worden gepast in uw maatkast. Verlichting geeft een speciaal en sfeervol effect. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een wijnkast met glazen deuren waarbij uw wijncollectie verlicht wordt of een vitrinekast waar uw pronkstukken volledig tot hun recht komen.

Meer informatie?

Kunnen wij u helpen bij het realiseren van dé geschikte metalen kast op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten denken graag met u mee.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer